Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlíva ústřičná | 500 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
majoránka | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
masox | 1/2 kostky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept
Postup: Na másle připravíme světlou jíšku, zředíme ji vychladlým vývarem, přidáme... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...